Saturday, June 25, 2011

Everything Starts Tomorrow~~~

Setelah mengalami masalah ke'blank'an, kepalaku serabut memikirkan apa yg perlu di post. Tetapi setelah melihat post ini yang melalui sebuah blog seorang insan yg bernama Gary, aku telah mendapat idea untuk benda yg perlu di post selama 10 hari. C Gary pun dpt tu dari sini. Mw tw apa benda tu?? Ni nah....


Apa salahnya mencabar diri kan?? At least kita pun ble tw pasal kita sndri n org lagi snang mo knal kita ni macam mana..

Dan setelah mencapai kata putus dengan dua orang ini, Gary dan Kak Mira, kami akan start benda ni pada hari esok iaitu pada 26.06.2011 bersamaan dgn hari AHAD. Anyone yg mw post benda2 tu. Amat2 dialu2kan. Mcm c gary ckp, bkannya segmen apa pun ni, saja2 jak. Just For Fun......^_^.v

10 comments:

Cahya Qasehnya said...

owhh.... ndak bawa aku ah.. aku pun mau join lah! kalo depa pst link kat fb tag aku ah. berhabuk dah blog aku. hehehe

aKu_aG said...

hahahaha...okay2....ble saja...

GaRy™ said...

hehehe.. betul3.. kita gegar jak ini celen~.. hahaha

aKu_aG said...

iyaaa...kac gagar!! hahaha

liyanakhalisa ♥ said...

aku mo join!! haha

aKu_aG said...

@liyana

aaiii?? lama nda dgr brita...

ummiSZ said...

mok juak! hehe. mintak izin keh tuan belog ^^

liyanakhalisa ♥ said...

mrajuk kan sama kamu...
kamu a.k.a kau, arip dan syahmi. sampaikan sama dorg aa.. haha

aKu_aG said...

@ ummi
ikut saja ba.....cabar diri sndri.....

aKu_aG said...

@li

uina....mati jgak merajuk bminggu2....dei....bruk ba prangai...