Sunday, June 26, 2011

8+2: Myself...

Straight to the point.......

* Tergolong dalam golongan 'GAMERS'....

* Anime Addict....Jgn ckp la...hav about 2OO++ GB n ada certain sda buang...So, no nid to say more la..

* Nmpk susa utk didekati...tpi org yg knal aku tw aku bknnya begitu actually...

* Bila aku jumpa sesuatu yg aku sgt2 berminat, i'm in my own world...hahahaha

* Aku ni seriusly tdak pandai bergaya....klu kamu nmpk aku jln bergaya2 tu...i mean fashion la...maknanya mama aku ada tegur la tu...hahaha...mama aku fashion advisor aku....aku lagi suka simple punya ba....

* Lebih tenang klu sendirian....Suasana blajar yg aku suka pun gitu...Sunyi dan sepi~~~

* Aku ni klu bdepan sama org...especially yg blum brapa knal...diam teramat2....tapi klu dlm sms atw chat ka apa ka...mcm knal bpuluh2 tahun o....hahaha

* Aku sangat2 suka menari..tapi aku tda peluang mw kac tunjuk yg aku suka menari....sob...sob...

* Pemendam rasa....hahahaha...aku ni kira penyabar la jgak...sbb apa org buat sama aku...aku lagi suka pendam...malas mo kac berlarutan tu benda....jadi boleh katakan makan dalam la....

* Last for this part, aku antara lelaki yg suka baca novel...hahaha...tapi yg terlalu pasal cinta aku nda layan btul la.... aku lebih prefer horror, misteri n fantasi.....



That's all bout me.....bkan suma tu jak la....banyak lagi.....tersangat2 la byknya...tu cuma ckit jak....hahaha

4 comments:

Amiirah-Cassan said...

wah , mo tgk c awang menari , hehe

ui wang , buang bha ni word verification , leceh mo komen ^__^

aKu_aG said...

hahahaha....mo tgok ka?? tggu la nnti aku pgi us pas tu aku ikut so u think u can dance...hahahaha....aii?? mac ada ka?? ari tu aku sda buang...ok2....

GaRy™ said...

bro, kalau ada butang LIKE d setiap 10 benda tuh, aq maw like yang nombor 8 sama 9 tuh... hahaha... really same like me... hahahah

aKu_aG said...

@gary

hahahaha....iya ka?? aish....tapi byk lagi tu...yg ko post tu pun....mo hampir suma ba yg aku slalu buat...hahaha...