Friday, October 14, 2011

Ore Sanjou~~!!

Assalamualaikum...Yo! I'm back. Setelah lama suda nda menulis di blog yang terbiar ni. Hari ni hati jari jemari aku rasa gatal plak mau menulis sesuatu. Its been a while actually but i think i'm going to start back blogging here.(tu pun tgok keadaan line internet la..)

So, today i just wan to talk about how things are at my new university. Oya, i'm currently a student of Universiti Malaysia Pahang right now. Hehe. Ok2. Back to the point. To be honest, first time jejak kaki ke UMP Pekan  ni. Ada lagi satu which is UMP Gambang. Yg ni main kampus la. Kami ni cawangan jak kesian. Haha. Apa pun, time sampai tempat ni, memang aku nda sangka la yang tempat ni rupanya universiti.

Cuba bayangkan setiap hari turun mo p klas, sapi n lembu meragut rumput, jalan secara rombongan. Hahaha. Tambah lagi, minggu orientasi yang spatutnya kena buat dekat dewan2, tapi kami cuma pakai khemah2 jak. Adoi2. Lagi2, jarak dari tempat kami ke bandar, lebih kurang 40 minit. Nah. Apa ko rasa kalau ko yang di sini? Hahaha.

Tapi setelah satu bulan lebih suda aku di sini, akhirnya aku mula sedar, UMP Pekan ni, paling best la. Mau tau kenapa?? Sebab rules sini x ketat la. Balik jam berapa2 pun ble. Pakai jeans suka hati pi kuliah. dan macam2 lagi la. OK. Tu jak la. Aku pun lama suda tidak menulis, so, need some time to get my head to this things back. Tapi sebelum penulisan ini dihabiskan, aku sbnrnya mau kasi tunjuk logo yang aku buat untuk pertandingan logo MyTawau Web Team. Di sini aku sertakan dua logo yang aku baru buat. Kalau ada ilham, aku buat lagi. Hahaha.



Sori la ya tda description2 nya. Aku buat ni pun time2 mau tidur. Ngeh3. Thats all guys for today. Daaaa~~~~

2 comments:

ummiSZ said...

haha, all the best ah ko sana! ada masa, turun2 la mai jb v^^v

GaRy™ said...

bagus2 ko sana bro.. hehe~..