Wednesday, May 11, 2011

Yo!!!

Assalamualaikum.....

Hahaha....ini act blog kdua aku....dulu ada tapi nda dpt masuk sda....lupa password....buli2 kan?? hahahaha....nvm la....blog tu lama juak nda t'update.....jadi ni mo start balik la sda ni....neway....hope u all enjoy my new blog....juz wait for it k...XD

6 comments:

Amiirah-Cassan said...
This comment has been removed by the author.
Amiirah-Cassan said...

ui awang~ ada blog suda nmpk nya~ hehehe bah nnt aku wat kan ko header jeritan batin mu arh .. hahaha aku ambi gmbr dari fesbuk ko arh .. ngee~ bagus2 bblog .. ahahaha

Cahya Qasehnya said...

Salam. uiseh. menanti lah ne. nasib ari tu aku tak salah urang oh. ada jua nama sorang blog ne awang afif. ingatkan lo. haha.

aKu_aG said...

hahahaha....
kAk>> neway..thnx ah kak....hehe...
eyqa>> hahahaha....yala....tgh mengurus la ni....sabar2....

Amiirah-Cassan said...

hahaha mcm nda nmpk pla kan header tuh .. tsama btul kaler dgn background mu .. hahaha ui .. letak chatbox bha..pyh mgomen trus..hahaha

aKu_aG said...

hahahaha.....ndapa2....mmg aku mo gitu pun...ya2...ada sda tu....tw2 la line ni kan....hahahaha