Monday, July 4, 2011

8+2 : Favorite Songs...

To be honest, aku nda tw apa yg mw ditulis untuk entri ni...I am a universal listener...So, untuk mencari lagu2 'feveret', amat2 la susah....susah tetap susah tapi challenge tetap challenge....


1. Tears Don't Fall [Bullet 4 My Valentine]

2. All That I've Got [The Used]

3. I Don't Want To Miss A Thing [Aerosmith]

4. Write You A Song [Plain White T's]

5. Three Cheers for Five Years [Mayday Parade]


Itu yg bahagian org puteh.....Next,

6. Aku Mau [Once]

7. Siti Khadijah [In-Team] 
*One of lagu nasyid feveret*

8. Demi Rindu Kita [Meditasi] 
*ini lagu aku slalu antam karaoke punya...hehe....*


Dan dua yg last ni lagu Jepun actually....hehe...

9. Brave Heart [Lagu tema Digimon Adventure] 
*jgn ketawa tw...lagu semangat aku ni.....*

10. Rain [Sid]





Tu la sbbnya aku ckp aku ni universal listener...suma jenis lagu aku dgar...hehehe....

4 comments:

Amiirah-Cassan said...

#2 tu in my list jugak tapi not top10 laa , hihi

aKu_aG said...

@kak mira

hehe...nda tw suda apa mw letak ba tu....ngam2 telimpas di kepala....haha

GaRy™ said...

uih.. in team pun ada?.. mantop.. hehe..
sori lama x jenguk sini... bz sket... huhu~..
ui, blog lafaz batinku tuh blog apa pulak?..

aKu_aG said...

@gary

hahahaha...ok2...nda pa ba...lek....